Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΡΕς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΘΑ ΡΘΟΥΝ


Όλες οι μέρες είναι ίδιες , τρέχουν στο σύμπαν μαζί με τον ήλιο και το φεγγάρι  και εμείς για να τις ξεχωρίζουμε , δώσαμε όνομα και ξεχωριστές χρονικές διαδρομές στη κάθε μια.  Τι είναι η Πρωτοχρονιά ; Μια ξεχωριστή μέρα που την θέτουμε ως όριο ανάμεσα στη παλιά χρονική περίοδο και την νέα που ξεκινά . Στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα , ότι μας έμεινε σαν βάρος στην πλάτη, το κουβαλάμε μαζί μας και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το ξεφορτωθούμε . Εδώ μπροστά μας θα το βρούμε πάλι να μας περιγελά ειρωνικά .  Σήμερα τι νομίζεις οτι θα γίνει ; θα αλλάξει η γη και ο ουρανός και θα συμβεί το θαύμα ;.Το θαύμα συντελείται μέσα μας  , αρκεί να έχουμε τα μάτια να το δούμε και τα αυτιά να το ακούσουμε . Ο καθένας στον δικο του μικρόκοσμο  , ας δει την δική του αλλαγή , στο τρόπο της σκέψης του και στο τρόπο που ενεργεί στην καθημερινότητά του για να αλλάξει  το σύστημα και το κατεστημένο που καταπιέζει την ατομική μοναδικότητα του καθενός μας .

Κι όσο κι αν είναι ανέφικτο όνειρο πλέον ....εγώ επιμένω και ελπίζω πως μέρες καλύτερες θα ρθούν. Ίσως να αργήσουν πολύ , ίσως να μη προλάβει η δική μου γενιά να τις δει .  Αλλά η ιστορία μας έχει μάθει πως μετά από κάθε πτώση   έρχεται ή ανάταση  .......μετά από τον βαρύ χειμώνα , έρχεται ή άνοιξη ....  
ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ  σας εύχομαι φίλοι μου , ο καθένας μας   ας ψάξει βαθιά τον εαυτό του και να διώξει ότι άσχημο του βαραίνει την ψυχή ............ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ  .  Ας  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ .    ΕΥΧΟΜΑΙ  ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ  2013 ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ  ΗΡΕΜΑ  ΚΑΙ  ΓΛΥΚΑ  !

4 σχόλια:

  1. όμορφα τα λές καλή μου φίλη..

    Καλή χρονιά και για σένα.. ό,τι καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή και υπέροχη χρονιά... Χρόνια πολλά σε όλους.. και από αυτό το μπλογκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρινή μου καλη χρονιά για ολο το κόσμο , οι ευχες ειναι παντα ευπροσδεκτες και ας αντιμετωπισουμε τις δυσκολίες με θετική σκέψη .... αν το πιστεψουμε και αγωνιστουμε γι αυτό θα γίνει ....και μέρες καλυτερες θα ρθουν ....σίγουρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή μου καλη χρονιά με υγεια , αγάπη , δημιουργία και ειρήνη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή