Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Τα πρώτα γενέθλια του διαδικτυακού σταθμού μας

Σήμερα  το Μαγικό μας  ραδιόφωνο κλείνει  ένα χρόνο και γιορτάζουμε  τα πρώτα του γενέθλια. Ένας  χρόνος  όμορφος που περάσαμε  όλοι μαζί η μαγική παρέα χωρίς να διακόψει  ούτε ένα  βράδυ την λειτουργία του.    Θυμάμαι  πέρσι  τέτοια  μέρα που ο φίλος μας  Νικήτας είπε θα φτιάξω ένα δικό μας  σταθμό , για όλη τη παρέα και τους φίλους μου και το έκανε πραγματικότητα μέσα σε μια μέρα .  Με την υποστήριξη όλων μας  κάθε βράδυ εκπέμπει στο διαδίκτυο και η  μαγική μας παρέα  γράφει  την δική της  ιστορία .


Ελάτε  να σβήσουμε  το πρώτο κεράκι
 μας  και να κάνουμε ένα πάρτυ όπως εμείς ξέρουμε να γλεντάμε στην μαγική μας  συντροφιά.

   
και  να ευχηθούμε  να ζήσει  και να γεράσει  και να μας χαρίσει  πολλές πολλές ακόμα  όμορφες  βραδιές 



Να  ακούγετε  η φωνή μας  σ΄ολο το κόσμο   



με  καλή  ποιοτική μουσική , με κουβεντούλα και  καλή διάθεση 





Για μαγικά  ταξίδια  στο  χρόνο των αναμνήσεων  αλλά και του σήμερα  ,

 που  μας  ξανακάνουν  πάλι  παιδιά  .





με  φτερωτά  τραγουδάκια  που πετούν κι έρχονται να σας βρουν όπου κι αν είστε να σας πουν μια γλυκιά  καλημέρα  .


Ζήνα  Μαρνέζη  7-7-2013 

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
    ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΩΡΑ 10 m 12
    ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ ΜΑΡΝΕΖΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤE ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΑ ΜΠΗΤΕ ΕΔΩ!
    http://magicradiolive.listen2myradio.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/379362_427333794016167_206992423_n.jpg

    eyxomai na ginoun 1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eyxomai na ginoun 10000000000000000...........

    mairi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας χρόνος κάθε βράδυ, καταφέραμε να σμίξουν τα χρώματα μαζί με τα δάκρυα των σκέψεών μας, οι αναμνήσεις μας και τα όνειρά μας να ξεδιπλωθούν κα το κυριότερο το άρωμα και η γεύση να είναι ρόδινη, ελιπιδοφόρα, αισιόδοξη και οι νότες να ηρεμούν το πνεύμα.
    Ευχές και κουράγιο στο φίλο Νικήτα το μάγο, ευχές και ευχαριστίες στη Ζήνα για την υπέροχη αυτή ανάρτηση και τέλος Υγεία και Αισιοδοξία για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρονια πολλά στους ανθρώπους του σταθμού.. και πρώτα πρώτα... στον δημιουργό του τον Νικητα... χρόνια πολλά και στον σταθμό! να τα χιλιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ στον σταθμό μας Χρόνια πολλά και καλά κουράγια στον Νικήτα μας, για την υπέροχη συντροφιά μου μας κρατάει κάθε βράδυ, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι στο πόστο σου κάθε μέρα.
    Θέλω να συγχαρώ την Ζήνα Μαρνέζη με τα "Φτερωτά τραγουδάκια" για τις πρωινές εκπομπές της και όχι μόνο, κάθε εκπομπή και μια εμπειρία.
    Επίσης θέλω να συγχαρώ και την Μαίρη Γκαζιάνη για τα υπέροχα αφιερώματα που έκανε κάθε Κυριακή προτρέποντάς μας να βρούμε "Το χαμένο νησί"
    Σε αυτόν τον σταθμό πήρα κι εγώ το βάπτισμα του πυρός... έκανα την πρώτη μου εκπομπή που ήταν ένα "Ταξίδι στην ομίχλη", με περίσσιο θάρρος και πολύ αγάπη και με την βοήθειά σας συμπλήρωσα 34 εκπομπές που τις έχω κλεισμένες στην καρδιά μου σαν πολύτιμο φυλαχτό. Μακάρι να μπορέσω να το ξανακάνω από Σεπτέμβρη. Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν με την αγάπη τους και μου έδωσαν φτερά να βγω στον ... αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάκια μου και συ με τις υπέροχες εκπομπές σου και η Μαίρη έδωσαν διαφορετικό και ποιοτικό ύφος στο σταθμό μας που τον εκανε να ξεχωρίζει και να έχει ενδιαφέρον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή